Best Life Church Logo

Best Life Church

Campus Leidsche Rijn

We hebben naast onze kerk in Utrecht Zuilen ook een locatie in Leidsche Rijn. Pastor Stephan van der Boom en zijn team verwelkomen je iedere zondag om 10.00 uur op Achtersloot 192 in IJsselstein (tijdelijke locatie).

“We bidden dat je verbonden raakt met God, elkaar en je bestemming hier op aarde. We geloven daarom dat het belangrijk is dat we elkaar tijdens de dienst zien op zondagochtend en tijdens de connectgroepavonden op woensdagavond. We zijn ervan overtuigd dat we op die manier ons beste leven tegemoet gaan. Get ready! En verwacht iets moois.”

Pastor Stephan

 

Worship en een praktische boodschap.

In Leidsche Rijn hebben we een eigen worship band die elke zondag zorgt voor een heerlijke aanbidding om de dienst mee te beginnen en af te sluiten. Voor de praktische boodschap schakelen we via een stream over naar de hoofdlocatie in Zuilen, waardoor we een goede aansluiting houden met de hoofdlocatie.

 

Kinderen en jongeren

Voor kinderen en jongeren is er genoeg te doen. Kinderen tot 12 jaar hebben een eigen kidschurch waarin er wordt gezongen, uit de Bijbel gelezen en gebeden. Op deze manier maken de kinderen op een laagdrempelige manier kennis met God en de Bijbelverhalen. Jongeren vanaf 12 jaar volgen de normale dienst en na afloop is er voldoende ruimte om tijd door te brengen met leeftijdsgenoten. Ook worden en regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd door onze hoofdlocatie. Meer informatie over de kidschurch en de Young Teens vind je op deze pagina

 Nieuwsgierig geworden?

Kom dan ook een keer langs! We kijken ernaar uit je te ontmoeten en drinken na afloop van de dienst graag een kopje koffie of thee met je om je beter te leren kennen en al je vragen te beantwoorden.

Waar je ons kunt vinden:

Achtersloot 192
3401NZ, IJsselstein

Leidscherijn@bestlifechurch.nl

Elke zondag dienst(en) om:
10.00

Volg ons: