Kalender

kalender

Algemeen - *Online College Experience * Algemeen
9 Apr

19:00    Pr. Bernhardplein 40, 3533 VB UTRECHT

 

Online College Experience 

Denk jij na over een tussenjaar? Heb je weleens gedacht aan een jaartje bijbelschool? Wil jij groeien in je relatie met God en je talenten verder ontwikkelen, dan is de Online College Experience dé manier om te ontdekken of Bijbelschool iets voor jou is!

De Online College Experience laat jou in één uur tijd Best Life College zien met verschillende verhalen, special items en een live Q&A. Je kunt zelf je vragen stellen aan oud-studenten en docenten.

Het event begint om 19u00 en in de week voor het event ontvang je de link in je inbox. In de voorbereiding naar het event delen we ook verschillende highlights via onze social media op Instagram (@blcollege) en Facebook! Je kunt je wel vast aanmelden voor de deze bijeenkomst kan via deze link.

Over Best Life College 

Best Life College is een op maat gesneden opleiding in Utrecht voor jongvolwassenen die op zoek zijn naar verdieping in hun geloofsleven, Gods plan voor hun leven willen ontdekken en bereid zijn hier 10 maanden voor apart te zetten. Binnen de bijbelschool specialiseren studenten zich in één van de afstudeerrichtingen: Worship, Ministry en Creative. Voor meer informatie, zie bestlifecollege.nl.

We kijken er naar uit je te zien de 9e!

Stuur dan een mailtje naar  college@bestlifechurch.nl.

 Terug
loader