Kalender

Kalender | Best Life Church

7 Jun

09:30

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

Algemeen - zondagdienst alleen livestream inzake voorschriften verspreiding Corona virus

i.v.m. de regelgeving is er tot zondag 28 juni alleen een dienst via de livestream  Deze zijn te volgen via YouTube om 9.30u., 11u., 12.30u. en 19u. Live stream zondagdienst Dit is de livestream van Best Life Church. In verband met de laatste ontwikkelingen alleen livestream deze is de gehele week terug te kijken.   Na de dienst is er de mogelijk om via Zoom met elkaar te spreken. Onze diensten zijn gekenmerkt door moderne muziek, een praktische boodschap, en een hartelijke gemeenschap. Onze diensten duren ongeveer anderhalf uur. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch livestream via Kidschurch Instagram en Kidschurch Facebook waar kinderen samen zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken.  . 

meer info

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

6 Jun

19:00

Prins Bernhardplein 39-40

3555 AL Utrecht

ALL-STRS - ALL-STRS Night / Digitaal

ALL-STRS - de tieners van Best Life Church tussen de 12 en 18 jaar oud -  komen iedere eerste zaterdag van de maand bij elkaar, door de corona maatregelingen nu digitaal via AllStr Instagram. ALL-STRS houden van FUN, hebben FAITH, en zijn FAMILY. Tijdens de ALL-STRS Night bouw je vriendschappen, is er veel food en spannende battles, jonge sprekers met praktische tips voor je leven thuis, op school en daarbuiten, en een ontspannen sfeer omdat iedereen elkaar accepteert en de liefde van Jezus centraal staat.

meer info

Prins Bernhardplein 39-40

3555 AL Utrecht

7 Jun

09:30

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

Kids Church - Digitaal / Kids Party / Vossende Jacht

Deze keer op 7 juni een speciale Kids Party digitaal, via Kidchurch Instagram en Kidchurch Facebook, om 9.30 uur Kortom, een digitaal feestje dat je niet wil missen! We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken.    

meer info

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

7 Jun

19:00

Prins Bernhardplein 39-40

3555 AL Utrecht

DARE - DARE event

DARE - de jong volwassenen community van Best Life Church - is een plek waar liefde, inspiratie en creativiteit elkaar versterken in het veranderen van jongvolwassenen in hun zoektocht naar betekenis en zingeving in het leven. De maandelijkse DARE events op de eerste zondag van de maand kenmerken zich door energieke muziek, een inspirerende spreker, een ontspannen sfeer gecombineerd met zelfgemaakt eten en drinken. Wil je ook naar een DARE event of Social Hangout komen? Check dan onze social media voor meer informatie.   Facebook: DARE Instagram: @blcdare

meer info

Prins Bernhardplein 39-40

3555 AL Utrecht

LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid

loader