Kalender

Kalender | Best Life Church

1 Sep

19:00

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

Algemeen - Zondagavonddienst

Je bent van harte welkom om langs te komen tijdens onze dienst om 19:00 uur. Deze dienst wordt gekenmerkt door een duidelijke toepasbare toespraak, moderne muziek en vele jongeren. Na afloop is er, onder het genot van relaxte muziek en een drankje, de gelegenheid om te blijven hangen om elkaar te ontmoeten. We zien uit naar je komst! Check ook het event op Facebook

meer info

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

28 Aug

19:30

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

Connectgroepen - Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? Je kunt hier een bericht achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen.

meer info

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

1 Sep

10:00

Prins Bernhardplein 39-40

3555AL Utrecht

Algemeen - Zondag dienst 10 en 12 uur

Iedere zondag is er een eigentijdse dienst om 10.00 uur en 12.00 uur. Moderne muziek, een praktische boodschap, en samen eten en drinken. Een dienst duurt ongeveer anderhalf uur. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken. 

meer info

Prins Bernhardplein 39-40

3555AL Utrecht

5 Sep

19:00

Prins Bernhardplein (huis) 40

3555 AL Utrecht

Algemeen - Dooponderwijs

Wil jij graag gedoopt worden? Het zou heel logisch zijn als je hier nog vragen over hebt. Op deze avond kan jij al je vragen stellen en proberen wij ze te beantwoorden.

meer info

Prins Bernhardplein (huis) 40

3555 AL Utrecht

 
 
 
 
 
 
 
 
LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid

 
 
 
 
 
 
loader