kalender

22 Feb

19:30

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL Utrecht

DARE -
DARE Worship live in concert

De Utrechtse band DARE Worship geeft een concert in de Jacobuskerk. De band bestaat uit Utrechtse muzikanten die onderdeel zijn van DARE - de jong volwassenen community van Best Life Church. Een plek waar liefde, inspiratie en creativiteit elkaar versterken in het veranderen van jongvolwassenen in hun zoektocht naar betekenis en zingeving in het leven. Sinds 2015 werkt de band aan een eigen sound door het schrijven van worship muziek die past in de 21ste eeuw. Het concert op 22 februari is tevens een live opname van het nieuwe album van DARE Worship.

meer info

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL Utrecht

28 Feb

19:00

Prins Bernardplein 40

3555 AL Utrecht

Algemeen -
Best Life Conference met Hillsong

Van donderdag 28 februari tot en met zaterdag 2 maart 2019 vindt de jaarlijkse Best Life Conference plaats. Het thema is: INSPIRE. Iedereen heeft inspiratie nodig om een leven te kunnen leiden zoals God het bedoeld heeft. Tijdens de conferentie zullen gastsprekers uit Hillsong London - een van de grootste kerken in West-Europa met meer dan 15.000 bezoekers - onderwijs geven over Leadership, Worship, Youth Ministry en hoe je een stabiele relatie met God kunt bouwen. Deze conferentie is een absoluut hoogtepunt van het jaar en het programma zit vol mogelijkheden om opgebouwd en geïnspireerd te worden. Je kunt hier een kaartje bestellen en meer informatie vinden over de locatie en aanvangstijden van de Best Life Conference. 

meer info

Prins Bernardplein 40

3555 AL Utrecht

19 Feb

10:30

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

Evergreens -
Evergreens.

EVERGREENS - Speciaal voor alle 55+ers hebben we op dinsdagochtend een mooie morgen met muziek, een woord van zingeving, een hapje en een drankje en vooral veel gezelligheid met elkaar.

meer info

Pr. Bernhardplein 40

3555 AL UTRECHT

20 Feb

19:30

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

Connectgroepen -
Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? Je kunt hier een bericht achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen.

meer info

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

24 Feb

10:00

Prins Bernhardplein 39-40

3555 AL Utrecht

Kids Church -
Eigentijdse dienst en Kids Party 24feb19

Iedere zondag is er een eigentijdse dienst om 10.00 uur, 12.00 uur en 17.00 uur. Moderne muziek, een praktische boodschap, en samen eten en drinken. Een dienst duurt ongeveer anderhalf uur. We investeren bewust in kinderen en daarom is er een aparte Kidschurch waar kinderen tot en met 12 jaar tijdens de dienst - verspreid over verschillende leeftijdsgroepen - samen spelen, zingen en door onderwijs de liefde en genade van Jezus ontdekken. Op zondag 24 februari is er een speciale Kids Party tijdens de 10.00 uur en 12.00 uur dienst: springkussens, lekkernijen, en verschillende games. Kortom, een feestje dat je niet wil missen!

meer info

Prins Bernhardplein 39-40

3555 AL Utrecht

 
 
 
 
 
 
 
 
LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid