Kalender

Kalender | Best Life Church

27 Oct

19:00

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

Algemeen - Heart & Soul Night

Een avond waarin in alle vrijwilligers van connectgroepen en teams worden bemoedigd. Tijdens deze avond wordt ook de visie voor de komende tijd besproken.    

meer info

Pr. Bernhardplein 39-40

3555 AL UTRECHT

28 Oct

19:30

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

Connectgroepen - Connectgroepen

Op zondag zijn we in de kerk, maar ook doordeweeks zoeken we elkaar op. In kleine groepjes komen we samen bij iemand thuis. Dat noemen we connectgroepen. We eten met elkaar, delen wat ons bezighoudt en bouwen aan vriendschappen. We putten moed uit woorden van God in de bijbel en bidden samen. Er zijn connectgroepen voor mannen, vrouwen, tieners en voor gemengde groepen. Wil je meer informatie over connectgroepen bij jou in de buurt of wil je een keer een connectgroep bezoeken? Je kunt hier een bericht achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen.  Wilt u meer informatie of deelnmen stuur een mailtje naar info@bestlifechurch.nl , met je woonplaats en leeftijd, en we nemen contact met je op.

meer info

Op verschillende plaatsen in

en rondom de stad Utrecht

1 Nov

09:30

Prins Bernardplein 39-40

3555 AL Utrecht

Algemeen - Eigentijdse - zondag dienst

  Onze diensten zijn toegankelijk voor meer dan 100 personen, wilt u een dienst bijwonen dan dient u via Eventbrite een plaats te reserveren. De diensttijden zijn 9.30, 11, 12.30 en 19 uur. Kidschurch heeft een eigen registratie systeem, kinderen kunnen geregistreerd worden via church center https://bestlife.churchcenter.com/registrations/events Onze diensten zijn gekenmerkt door moderne muziek, een praktische boodschap, en een hartelijke gemeenschap. Na de dienst is er de mogelijkheid, om onder het genot van een kopje koffie of thee, gezellig na te kletsen en kennis te maken.   Zien je graag in de dienst. Met hartelijke groet ps. Paul en Irma

meer info

Prins Bernardplein 39-40

3555 AL Utrecht

LEGENDA

Algemeen

DARE

ALL-STRS

Kids Church

Evergreens

Connectgroepen

Sisterhood

Solid

loader