Giving

Echte rijkdom - Jeff Lestz

14,95
14,95

Heb je financiële zorgen of schulden? Leer hoe je voldoening en zegen krijgt op alle gebieden van je leven – ook in geldzaken. Elke pagina van dit boek biedt inzichten die je kunnen helpen in echte veranderingen door te voeren op het gebied van financiën – praktisch, met makkelijk te volgen richtlijnen over hoe je daadwerkelijk echte rijkdommen en vrede vindt.

Jeff Lestz komt uit een gebroken gezin en groeide op in armoede, raakte verslaafd aan drugs en belandde als kwetsbaar, eenzaam kind in de straten van Chicago. Maar toen hij vijftien was, had Jeff een wonderbaarlijke ontmoeting met God die zijn levensloop voor altijd veranderde.

Hij zat diep in de schulden, maar wijdde zich toe aan het bestuderen en begrijpen van wat Gods Woord echt zegt over geld en armoede. Deze principes werden hem steeds helderder en hij bracht het geleerde in praktijk. Op 31 – jarige leeftijd werd hij miljonair.

In dit boek onthult Jeff die Bijbelse en praktische waarheden die hij ontdekte en die jij ook kunt leren en toepassen in je leven en in je financiën. Jeff sprak voor meer dan een miljoen mensen over het thema geld en hielp predikanten en kerken om de sleutels tot echte rijkdom en financiële vrijheid te vinden.

Jeff is lid van de raad van bestuur van de grootste kerk van West – Europa, de Hillsong – gemeente in Londen. Hij woont met zijn vrouw Margo in Nice, Frankrijk en in Londen.

"Jeff weet de dingen zó dichtbij te brengen dat het je raakt. Bovendien denk ik dat hij een bijzondere gunst van God heeft om over geldzaken te praten: God is met hem, omdat God graag wil dat zijn kinderen niet in gebrek leven maar meer dan genoeg hebben (Johannes 10:10)."

Paul van der Boom, voorganger Best Life Church Utrecht

“Ik… beveel dit boek van harte aan. Het is een bron die het verdient op grote schaal gelezen te worden.”
Gary Clarke, voorganger Hillsong Londen

1 AANTAL
loader