Best Life Conference

Best Life Conference 2023 – ‘ALL FOR ONE’

Klik hier om tickets te bestellen

 

‘De HEERE, onze God, de HEERE is één!’

Het evenement waar we al het hele jaar naar uitkijken. Best Life Conference staat weer voor de deur! Dit jaar met speciale gasten die leidinggeven aan grote kerken in Londen, Keulen en Nederland.

  • James Mowle is al jarenlang Pastor bij Hillsong Londen en leidt nu de pas gestarte pionier-campus in Reading. Zijn sterke kant is het connecten met nieuwe mensen en het bouwen van Connectgroepen. Hij is erg sterk in relaties en weet hoe je harten van mensen kunt winnen.
  • Jay Cook is Worshipleader en helemaal thuis in de geliefde en prachtige worship nummers van Hillsong. Hij heeft in de grote O2 Arena in Londen voor meer dan 10.000 mensen de worship geleid. We zullen volop genieten van Gods Tegenwoordigheid als hij ons in aanbidding leidt.
  • Maureen Moores is de Youth Pastor van het grote Dominion Theatre in hartje Londen. Zij overziet vele honderden jongeren van Hillsong en weet als geen ander hen te boeien en een aantrekkelijke cultuur voor hen te bouwen.
  • Jake Moores is de man van Maureen en weet hoe je de nieuwe generatie in vuur en vlam voor Jezus kan zetten!
  • Dominique John is Pastor in Keulen. Zo’n 7 jaar geleden begon hij met 6 mensen in zijn huiskamer en zijn gemeente bestaat nu uit 700 leden, 3 campussen en een eigen opleiding voor pastors. Hij is een bijzonder vurig en inspirerend spreker!
  • Erald van de Ridder is een begaafd en geliefd Pastor en spreker. Hij overziet in Nederland en België een groeiend netwerk van inmiddels 16 locaties en zal spreken voor pastors en aankomende pastors.

Naast het programma zijn er special items op het gebied van Worship en Creative en zijn er in de middag Break-out sessies over worship, kinderen, tieners, discipelschap en jongvolwassenen.

Voor zowel de kinderen is er een eigen programma. En de ALLSTRS (tieners 12-18 jaar) hebben dit jaar een eigen ALLSTR Conference.

Wil jij jouw eigen geloofsleven een flinke boost geven en nieuwe inspiratie opdoen in het bouwen van Gods huis? Zorg dan dat je erbij bent!

Koop zo snel mogelijk je kaartje voor de Best Life Conference 2023 van 1 t/m 3 maart!

Bestel hier je tickets

 

Best life conference 2023