OVER ONS

Visie

Visie

Waarom we bestaan
In de Bijbel geeft Jezus ons een belangrijke opdracht: God liefhebben boven alles en de mensen om je heen liefhebben als jezelf. En vlak voordat Jezus naar de hemel ging, gaf Hij ons nóg een opdracht: trek erop uit, onderwijs mensen over de liefde en genade van Jezus en help elkaar om een volgeling van Jezus te worden. En dit is precies de reden dat Best Life Church bestaat: een plaats waar jij onvoorwaardelijk geaccepteerd wordt, waar de liefde van God de basis is van alles, en waar we iedereen helpen om een levende relatie met God op te bouwen.

Wat we willen bereiken
We geloven dat Jezus’ boodschap van liefde en genade voor iedereen is. Daarom willen we een kerk bouwen die aanvoelt als thuis, een plaats waar iedereen wil zijn om God en elkaar te ontmoeten. En we willen dat zoveel mogelijk mensen in en rondom de stad Utrecht de liefde en genade van Jezus ontdekken en zullen zeggen: ‘dit is mijn thuis’!

Wie we zijn
In alles wat we doen willen we bekend staan om de volgende 10 waarden. Deze waarden bepalen de cultuur van onze kerk en komen terug in alles wat we doen.

1. Liefde
We hebben iedereen lief, want God heeft ons geroepen lief te hebben.

2. Eenheid
We jagen de onderlinge eenheid na.

3. Eer
Jezus staat centraal in alles en we geven Hem alle eer. Daarnaast gaan we respectvol om met elkaar. We eren de mensen om ons heen, degenen die we mogen leiden en die ons leiden.

4. Bemoediging
In alles wat we doen, gebruiken we woorden die anderen opbouwen.

5. Roeping
Gods huis bouwen is niet iets wat je doet omdat je er voor betaald krijgt. Het is een roeping en we doen het voor God.

6. Gebed
Gebed is een prioriteit en we nemen de tijd om te bidden.

7. Samen
We bouwen Gods huis samen en daarom helpen we elkaar.

8. Can-do
Wanneer ons iets wordt toevertrouwd dan zorgen we dat het voor elkaar komt.

9. Vrijgevigheid
We zijn vrijgevig, omdat we op God willen lijken en geroepen zijn om te geven.

10. Relevant
We willen bekend staan als een eigentijdse plaats waar een boodschap wordt gedeeld die relevant is en aanspreekt.

 

 

N.B. De toegang tot de Welcome Home Lounge is mogelijk door in een codeslot de juiste code in te typen. Vraag aan je c.groepleider via secretariaat@BestLifeChurch.nl de code aan. Dan kan je er altijd in om te bidden, ook op andere tijden.

 

Terug
loader