OVER ONS

Kids Church

Kids Church

We zingen, dansen, knutselen, spelen, lachen en voetballen met elkaar. We drinken limonade met iets lekkers erbij. Samen lezen we uit de Bijbel en vertellen we over Jezus. We zien elk kind als een parel van God en geloven in de generatie van de toekomst. Elk kind verdient een veilige omgeving waar vriendschappen gesloten worden en ze zichzelf kunnen zijn.
Elk kind leert zijn eigen juf of meester snel kennen. We werken met trouwe medewerkers en ervaren samen de liefde van God voor kinderen binnen en buiten onze kerk.
Iedereen tussen de 0 en 12 jaar is van harte welkom in zijn eigen leeftijdsgroep.

Waar wij zitten?
In het gebouw naast de Jacobuskerk.

 

Kids Kamp
YEAH!! Ook dit jaar gaan we weer op Kamp! Dit jaar met alle kinderen van de Kings Hero's en de Young Teens (groep 3 t/m 8).
Dit jaar gaan we naar Werkhoven waar we verblijven in een boerderij met een gezellige woonkamer een keuken en meerdere slaapzalen met stapelbedden.
Er is veel buitenruimte: voetbalveld, speeltoestellen, tafeltennistafel, basket, een dierenweitje, en een terras.
De locatie ligt aan de Kromme Rijn, en heeft een strandje waar we kunnen zwemmen. Het wordt een weekend boordevol actie, uitdaging en gezelligheid. Spannende spellen, voetballen op het voetbalveld, een kampvuur, chillen en nog veel meer.
Natuurlijk houden we ook stille tijd, gaan we samen God zoeken, vriendschap opbouwen met God en met elkaar.
 

 

 
 
Terug
loader