OVER ONS

DARE

DARE

DARE is de jongeren community van Best Life Church. Dat er veel jongeren zijn valt meteen al op tijdens onze zondagsdienten. DARE is een plek waar liefde, inspiratie en creativiteit samen komen. We streven ernaar om jongvolwassenen te helpen in hun zoektocht naar geloof en zingeving, iets wat in deze tijd niet gewoon is. Juist daarom vormt DARE een community waar jongeren samen bouwen aan een groter doel. DARE is een hechte community waarin relaties en vriendschappen centraal staan.

 

Naast onze zondagsdiensten heeft DARE iedere eerste zondag van de maand het zogenaamde ‘DARE event’. Dit is een dienst voor en door jongeren met een inspirerend woord en mooie aanbidding. De aanbidding wordt geleid door eigen band ‘DARE Worship’. In de zomer gaan we op weekend voor een mooie tijd met elkaar en zoeken we een stukje verdieping op.

 

Daarnaast heeft DARE een eigentijdse kledinglijn: DARE Wear en een YouTube kanaal: DARE Studios. Kom gerust kijken bij een van onze zondagdiensten, DARE events of een andere activiteit. Kijk in de agenda en volg ons op DARE Facebook en DARE Instagram.

 

We hope to see you DARE!

Terug
loader