OVER ONS

Best Life College

Best Life College

Best Life College

Veel jongvolwassenen zijn op zoek naar Gods plan voor hun leven. Ze hebben behoefte aan een opleiding die hen ondersteunt in het ontdekken hiervan en het ontwikkelen van hun persoonlijke talenten en gaven. Best Life College is een op maat gesneden opleiding voor jongvolwassenen die op zoek zijn naar verdieping in hun geloofsleven, Gods plan voor hun leven willen ontdekken en bereid zijn hier 10 maanden voor apart te zetten.  

Start: maandag 6 september 2021

Duur: 10 maanden

Vraag via deze link meer informatie op, meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 22 januari na het Final Event of lees hieronder verder.

Persoonlijke begeleiding en coaching

Best Life College is een op maat gesneden opleiding, die erg veel belang hecht aan de persoonlijke begeleiding en coaching van haar studenten. Naast het vaste docententeam van Best Life Church worden er ook lessen gegeven door gastdocenten uit binnen- en buitenland zoals evangelist Jan Zijlstra, leiderschapscoach Michael Murphy (voorzitter van Australië’s grootste Bijbelschool, Alphacrucis) en stafleden van Hillsong Europe. Naast theoretische vorming is er ook veel ruimte voor de ontwikkeling van praktische vaardigheden.

Elke week zijn er drie dagen achter elkaar bijeenkomsten over Bijbelse concepten en nieuwe praktische vaardigheden die helpen om persoonlijke te groeien. Daarbij kunnen studenten voor een deel hun eigen vakkenpakket samenstellen door te kiezen voor één van de verschillende tracks. Daarnaast worden op zondag de vaardigheden in de praktijk gebracht door te dienen in de verschillende diensten van Best Life Church.

Keuze uit drie ‘Tracks’: Ministry, Worship en Creative Track

Ministry Track

De Ministry Track is de pastorale stroming waarin je geholpen wordt in je geestelijke groei en het ontdekken van je talenten door o.a. onderwijs vanuit de leven-gevende principes van de Bijbel. Het doel van deze track is om studenten toe te rusten later ook anderen hierin te kunnen dienen, bijvoorbeeld in persoonlijke begeleiding. Onderwerpen hierin zijn o.a. je eigen relatie met God ontwikkelen, een gezond geestelijk leven, de geestelijke gaven en leiderschap.

Worship Track

De Worship Track traint studenten in een levensstijl van aanbidding en helpt hen om hun muzikale kwaliteiten te ontwikkelen zodat ze met nieuwe skills en tools deel kunnen nemen aan muziekteams of deze kunnen leiden. De track is in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes en vindt plaats onder begeleiding van docenten afgestudeerd aan het conservatorium. Hierbij kunnen de studenten ook privélessen nemen. Best Life Church beschikt over een eigen muziekstudio en heeft inmiddels haar eerste eigen album ‘DARE Worship’ uitgegeven. Vorig jaar is hun tweede album live opgenomen.

Creative Track

Sinds 2018 is Best Life College ook een Creative Track gestart. We vinden het belangrijk om studenten te leren hoe ze met hun creativiteit God kunnen aanbidden. Tijdens deze track ontdekken de studenten hun creatieve talenten en leren ze deze verder te ontwikkelen. Dit is een unicum in Nederland; geen enkele Bijbelschool biedt een dergelijke Track aan. Best Life Church kan deze richting aanbieden omdat zij veel ervaring heeft in allerlei creatieve uitingen zoals het maken van t.v.-programma's, regisseren en editen van video's, produceren van een album, organiseren van grote events, plannen van bruiloften, fotograferen, toneel, dans en nog veel meer.

Final Event

Het vijfde seizoen van Best Life College is bijna ten einde. Vijf maanden lang werkten de 15 studenten samen aan hun Final Event. Voor deze eindproductie zijn de studenten samen verantwoordelijk. De studenten uit Utrecht en omgeving laten zien wat hen inspireert aan de hand van de kennis en vaardigheden die ze hebben opgedaan in het lesprogramma. Van theaterproductie tot spreekvaardigheid, Bijbelkennis, teamwork en songwriting, alles komt tot uiting bij de teamproductie van het Final Event in de Jacobuskerk in Utrecht Zuilen. Bekijk hier het promofilmpje via Instagram. Het event is gratis toegankelijk via een online livestream, start om 19:00 uur en duurt circa anderhalf uur.

Heb je interesse in Best Life College?

Op vrijdag 22 januari vindt een online informatiebijeenkomst voor het College-jaar 2021-2022 plaats via Zoom, direct volgend op het Final Event. Hier hopen we geïnteresseerde studenten een indruk te geven van wat Best Life College inhoudt. Het programma bestaat onder andere uit een introductie over Best Life College en een live Q&A, waar alle vragen over College gesteld kunnen worden. Het afterprogramma start direct na het Final Event via Zoom.

Wil je nu alvast meer informatie, laat je gegevens achter onder de knop 'Meer Informatie', dan sturen we je de brochure toe.

 

Terug
loader